Kroatia 50 fot sommer

  • 14/07/2019 - 20/07/2019
    10:00

Sommerferiekurs i Kroatia

Kurset kommer til å være en kombinasjon av et komplett seilkurs og en drømmeferie i et av de flotteste seilingsområdene i verden. Båten er Bavaria Cruiser 51, spekket med utstyr og komfort. Vi bruker dagene til å seile fra den en ene vakre destinasjonen til den andre, og selvfølgelig med nok tid til bading og avslapping.

Etter en uke vil alle deltakerne* kunne nok om seiling til å kunne håndtere en så stor båt alene eller som mannskap, dersom man senere ønsker å leie en tilsvarende båt uten skipper.

På grunn av at prisen for leie av en så stor og ny båt er så mye høyere i høysesongen, vil prisen per deltaker trolig ligge rundt kr 12.000. Kursdeltakerne bor i båten fra lørdag ettermiddag til lørdag morgen. Det som kommer av kostnader i tillegg er utgifter til mat/drikke, havneavgifter og flyreise.

Kurset starter søndag formiddag, men deltakerne er velkommen ombord fra lørdag ettermiddag. Fredagen settes primært av til båtførerprøve og eventuell praktisk prøve til ICC, litt avhengig av hvor mange som ønsker å ta eksamen/praktisk prøve etter kurset. Fredag kveld returnerer vi til basen, men det er mulig å bli ombord til lørdag morgen.

*Ikke en garanti, det krever jo litt egeninnsats 😉

Detaljer Pris Ant.
Kursavgiftkr12.000,00 (NOK)  Ingen ledige plasser

Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

Sted:  

Telefon til stedet: 93256235

Adresse:
Baotic Marina, Don Petra Špika 2, Seget Donji, 21218, Croatia

Beskrivelse:

Toya er en velutstyrt og nyere Bavaria 51 Cruiser (2016-modell). Båten er 14,99 meter og den største båten du kan seile uten Fritidsskippersertifikat, D5L(A). Båten har fem doble lugarer, tre bad og i tillegg et eget dusjrom. Blir det varmt, har båten egne vifter i alle lugarer. Båten har dieselvarmer, baugtruster moderne vind- og navigasjonsutstyr. Den har sikkerhetsutstyr til alle om bord og livflåte. Det samme gjelder dyner/puter/sengetøy og håndklær. Båten har egen jolle med påhengsmotor og eget padlebrett (SUP). Ikke minst har båten herlig badeplatform med badestige ut i det krystallklare vannet i Kroatia.

Båten ligger Marina Baotic, Seget Donji, kun 15-min spasertur fra gamlebyen i Trogir som står på UNESCOs verdensarvliste. Marinaen der båten ligger har svømmebasseng og flere restauranter.

Det går direktefly fra Norge. Det er mulig å finne rimeligere alternativer med mellomlanding, men du bør lande på Split flyplass, som ligger kun 15 min unna.

Bavaria 51 med åpen badeplattform
Toya