Seilkurs i Kroatia i mai

  • 19/05/2019 - 25/05/2019
    10:00

Seilkurs i Kroatia

Kurset kommer til å være en kombinasjon av et komplett seilkurs og en drømmeferie i et av de flotteste seilingsområdene i verden. Båten blir en leiebåt på ca 44 fot, litt avhengig av antall deltakere. Vi bruker dagene til å seile fra den en ene vakre destinasjonen til den andre, og selvfølgelig blir det også litt tid til bading og avslapping, og til å se seg om i havnene og stedene vi besøker.

Målet etter en uke er at deltakerne kan nok om seiling* til å kunne håndtere en typisk turseiler alene eller som mannskap, dersom man senere ønsker å leie en tilsvarende båt uten skipper.

Kurset starter søndag formiddag, men deltakerne er velkommen ombord fra lørdag ettermiddag. Fredagen settes primært av til båtførerprøve og eventuell praktisk prøve til ICC, litt avhengig av hvor mange som ønsker å ta eksamen/praktisk prøve etter kurset. Fredag kveld returnerer vi til basen, men det er mulig å bli ombord til lørdag morgen. Det som kommer av kostnader i tillegg er utgifter til mat/drikke, havneavgifter og flyreise.

*Ikke en garanti, det krever jo litt egeninnsats 😉

Detaljer Pris Ant.
Kursavgiftkr8.900,00 (NOK)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

Sted:  

Adresse:
Cesta Dr. Franje Tuđmana 1270, Kaštel Štafilić, 21217, Croatia

Beskrivelse:

Det er flere havner i både Split og Trogir, og i området mellom. Det kan variere litt hvilken havn vi reiser fra avhengig av ledig kapasitet i marinaene, men dette får du nærmere beskjed om etter påmelding. Kommer du med fly, er det uansett Split flyplass du skal til. Flyplassen ligger mellom Trogir og Split.