Kursoversikt


Våre standardkurs begynner og slutter normalt slik (men sjekk datoene under tilfelle avvik):

Nybegynnerkurs kveld: tir-ons-tor 17-22

Nybegynnerkurs helg: Fredag 17-21, lørdag 10-16, søndag 10-15

Videregående kurs 1 med ICC utsjekk: Fredag 17-21, lørdag 10-16, søndag 10-15

Videregående kurs 2: Fredag 10.00 til mandag kveld (innstilt inntil videre pga korona)

Under kalenderen finner du informasjon om andre kurs, slik som familiekurs, havnekurs etc. Finner du ikke en dato som passer så ta kontakt så får vi det kanskje til allikevel!

Opplever du problemer med påmeldingen, eller du trenger hjelp til påmelding så ta kontakt med oss på 90707600 eller epost flaskepost@seileren.no

(Seileren og Navenda samkjører kurs med SeilNorge, så registrering og betaling skjer gjennom SeilNorge)

Skal du kjøpe båt og ønsker hjelp med å få den til din nye hjemmehavn? Spør om tilbud på frakting! Vi blir også gjerne med deg på seilasen hjem. Ofte kan turen benyttes til kurs i egen båt, noe som mange synes er veldig verdifullt.

Ønsker du sertifikat ved bestått kurs (i tillegg til gratis diplom) så får du det på ID-kort format for 250 kroner. Krever elektronisk bilde (selfie går fint som du sender til post@navenda.no).

Praktisk informasjon vedr. kursene finner du her

ICC-sertifikat: Les mer om dette her

ICC forberedende nettkurs finner du her

OBS! Skal du ta ICC så må du kontakte oss for booking av tid. Dette er ikke satt opp i kalenderen, men avtales fra gang til gang. 

​PRIVATKURS / FAMILIEKURS / KURS I EGEN BÅT

Om du ønsker privattimer, demotur, havnemanøvrering, frakt eller henting med kurs så ta kontakt med oss. Her avtaler vi dato for når det passer deg best. Skulle du ha noen andre spørsmål vennligst ta kontakt med oss telefon 90707600 eller bruk kontaktskjema.

Leter du etter kurs om D5L (fritidskystskipper), VHF/SRC eller Båtførerprøven så arrangere vi dette sammen med vår kurspartner Norsk Maritim Kveldsskole. Klikk her for kursoversikt og påmelding