Seilkurs i Oslo

Seileren er en erfaren leverandør av seilkurs i Oslo. Kursbåten ligger på Kongen, 10 min å gå fra Tjuvholmen, og med gode parkeringsmuligheter. I seilsesongen har vi stort sett kurs i seiling for nybegynnere på ettermiddagene mandag til onsdag 17-22. Her lærer du det mest grunnleggende for å håndtere en turseilbåt og for å kunne delta som aktivt mannskap. Kursene går i turseilbåter i størrelsen 31 – 38 fot, med maksimalt 4 deltakere på hvert kurs. Før det blir for lyst om nettene på våren, og utover høsten frem til oktober har vi et kurs beregnet for deltakere som kan det grunnleggende, og som ønsker å lære mer. Her vil du få mye seiling, havnemanøvrering, seiltrim, nattseiling og navigasjon. Kursene går vanligvis fra Oslo, til ytterst i Oslofjorden og tilbake. Finn aktuelle kurs under bildet, eller les mer om Nybegynnerkurs eller Skipperkurs

Viktig med kontroll på navigasjonen på skipperkurs i Oslofjorden | Seilkurs i Oslo
Seilkurs i Oslo – her fra skipperkurs ytterst i Oslofjorden

Seilkurs Oslo – pris og varighet

Kursene som går på ukedager går over tre dager eller tre ettermiddager, 5 timer hver gang. Helgekursene går lørdag og søndag, 7,5 time hver gang. Erfaringsvis er det for de fleste best å ta det på tre dager, da vi ser at 7,5 time sammenhengende blir litt lenge, så det er litt “fullt i hodet” mot slutten. Imidlertid er det ikke alle som har mulighet på ukedager, så derfor har vi noen helgekurs også. For å sikre at alle deltakerne får den nødvendige oppfølgingen, har vi aldri mer enn 4 deltakere på nybegynnerkurs. Prisen inkluderer båt, instruktør, nødvendig utstyr og te/kaffe. Ta gjerne med en matbit, det blir en liten matpause underveis. Du må også kle deg godt, det er ofte litt kaldere når man er ute i vær og vind på fjorden enn inne på land.

Pris på nybegynner seilkurs i Oslo: 3.700 kr.

Skipperkursene bygger videre på nybegynnerkurset, men du bør ha litt erfaring i tillegg. Kursene starter fredag ettermiddag, og det blir mye seiling hele helgen, inkludert nattseiling på lykter natt til søndag. Også på skipperkursene legger vi vekt på å kunne tilby hver enkelt deltaker instruksjon på sitt nivå, og vi har maksimalt 4 deltakere ombord. Prisen inkluderer båt, instruktør og nødvendig sikkerhetsutstyr og havneavgifter. Du må ha med godt med klær og sovepose.

Pris på videregående seilkurs i Oslo: 4.900 kr

Seilkurs for damer

Det hender jo at man møter en ny kjæreste som har både båt og masse erfaring, men det viser seg ofte at når “han” skal lære “henne” å seile, ender det fort i rolleforvirring og småkrangling. Da er det lurere å komme på kurs hos oss! Vi kjører fra tid til annen egne kurs for damer, og om du ikke finner et eget damekurs i kalenderen, send oss en melding, så kan vi ofte tilpasse oss og sette opp egne damebåter eller damekurs.

Datoer for seilkurs i Oslo:

Søk:

ArrangementStedDato
Nybegynner kveld 35Salona 38
 • 26/08/2019 17:00
Info/Registrering
Nybegynner kveld 37Salona 38
 • 09/09/2019 17:00
Info/Registrering

Telefon til arrangementet: 99609237

Detaljer Pris Ant.
Nybegynnerkurs ettermiddagkr3.700,00 (NOK)  Ingen ledige plasser

 • Kveldskurs
  26/08/2019 - 28/08/2019
  17:00 - 22:00

Telefon til arrangementet: 99609237

Detaljer Pris Ant.
Nybegynnerkurs ettermiddagkr3.700,00 (NOK)  

 • Kveldskurs
  09/09/2019 - 11/09/2019
  17:00 - 22:00