Ta båtførerkurs på nett


Nettbasert kurs til båtførerprøven

Ta båtførerkurs på nett, og lær deg pensum til båtførerprøven i ditt eget tempo. Kurset baserer seg på gjennomgang av pensum med forklaringer, bilder, figurer og film. Til hvert delemne får du egne kontrollspørsmål, og for hvert hovedemne er det en større test med 10 spørsmål. Tentamen består av 50 spørsmål hentet fra alle de ulike hovedemnene.

Gjennom kurset kan du også stille spørsmål til våre dyktige instruktører. Kurset benytter læringsplattformen Moodle, som er en av verdens mest utbredte læringsplattformer. Du må ha en bruker på kursportalen www.verktoy.org. Du kan opprette en bruker selv, hvis ikke oppretter vi en bruker for deg. Du kan bestille kurstilgang med eller uten bokpakke (bok + kart), men navigasjonsoppgavene baserer seg på bruk av skolekartene Boknafjorden og Oslofjorden. Du kan bruke andre navigasjonskart for samme område.

Skjermbilde 2015-03-02 kl. 10.52.48Ønsker du å bestille tilgang til kurset, fyll ut registrering nederst på siden. Ønsker du å se en demo av kurset, må du registrere deg på www.verktoy.org, da finner du demokurset sammen med andre kurs i kategorien Båtliv.

Eksamen

For å ta eksamen til båtførersertifikatet må du først registrere deg på www.båtførerregisteret.no og betale testavgiften. Deretter kan du ta eksamen hos et godkjent testsenter. Vi har testsentere i Nittedal og Asker (og Split, Kroatia) men du kan ta eksamen hos et hvilket som helst testsenter. Du finner det nærmeste testsenteret på https://båtførerregisteret.no/tctr-search/

Bestilling av kurs: