Våre instruktører


Bjarne NielsenBjarne Nielsen (daglig leder og instruktør storbåt) er utdannet lærer og har derfor god kompetanse til å videreformidle kunnskap. Han har erfaring fra regatta- og tur-seiling. Han har seilt langs store deler av Sørlands- og Vestlandskysten, over Skagerrak og i mer eksotiske farvann som Malaysia, Thailand og Middelhavet. Han har arrangert egne seilkurs både for voksne og barn. Bjarne har Fritidsbåtskippersertifikat (D5LA), VHF sertifikat og sikkerhetskurs.

JanJan N. Langfeldt (instruktør jolle og storbåt) har over 50 års seilererfaring. Jan er en ivrig regatta-seiler med erfaring fra store og små båter. Som flyingeniør og dr. ing. i hydrodynamikk viser Jan deg bl.a. hvordan du seiler båten godt og utnytter vinden maksimalt. Jan har tatt fritidsbåtskipper eksamen og ISAF’s sikkerhetskurs for seilere, IMO 60 og Offshore sikkerhetskurs samt ROC kurs for VHF

HaakonHåkon Sælen (instruktør storbåt) er stipendiat ved CICERO Senter for Klimaforskning. Han har seilt siden han begynte med brettseiling for over 15 år siden. Han har seilt regatta og tur og har dekket store havstrekninger i Europa og andre verdensdeler. Store deler av norske- og svenske-kysten er også kjent farvann.

Olga Maria Nygård (instruktør storbåt) har utdanning som seilinstruktør gjennom RYA, har RYA Yachtmaster Offshore sertifikat, D5L, førstehjelpskurs, har studert meteorologi og oseanografi ved universitetet i Bergen. Hun har krysset Atlanteren, godt over 7000 nautiske mil med erfaring, og vært skipper i BSI Seiling i to år.

Kristian Skard (instruktør storbåt) har lang erfaring med turseiling og regattaseiling. Gjennom mange år har han seilt kysten av Norge, Sverige og flere områder i Middelhavet. Kristian har særlig erfaring med seiling i Kroatia og har tilbrakt 5-7 uker i året i Adriaterhavet siden 2012. Kristian har Fritidsbåtskippersertifikat (D5L) og er ivrig regattaseiler og deltar i NM, EM og VM i storbåt (ORC).

Kristoffer Solberg har vært seilinstruktør i en årrekke. Han bor i båt, og det meste han gjør er relatert til båt.