Kurs i utlandet


Hva med å kombinere et seilkurs med sol og varme? SEILEREN arrangerer også seilkurs i utlandet. De mest populære kursene våre går over 5 dager i Kroatia. Du lærer å seile i teori og praksis, og pensum til båtførerprøven* gjennomgås iløpet av kurset for de som ønsker. Etter endt kurs blir det mulighet for å ta båtførereksamen*, og har du litt erfaring fra før, og føler du at du mestrer navigasjon og manøvrering av båt, kan du også avlegge praktisk prøve til det internasjonale båtførersertifikatet ICC dagen etter kurset.

Vi har også seilkurs i utlandet av 5-10 dagers varighet, varierende sted fra år til år. Se under for aktuelle kommende kurs, eller følg med på våre facebooksider.Seilkurs i Kroatia er en aktiv ferie med sol og varme!

Kursprisen dekker leie av båt, instruktør og kursavgift. Variable kostnader, som havneavgifter og mat og drikke underveis, blir delt mellom deltakerne. Deltakere på kurs må sørge for egen transport til/fra kursstedet. På enkelte kurs dekker kursavgiften også mat, da vil dette være spesifisert.

Seilkursene med Seileren passer både for nybegynnere og de med litt erfaring. Det er mulig å være med uten å delta på kurset, men prisen er den samme for alle deltakere. Deltakere som melder seg på alene må regne med å dele kabin med andre deltakere. Avhengig av hvilken båt som benyttes, kan noen av deltakerne måtte sove i salongen.

Ant deltakere: 4 – 8 (varierer fra kurs til kurs).

Eventuell eksamensavgift for båtførerprøven* eller praktisk prøve for ICC kommer i tillegg. Norsk Test tar en avgift på 723 kr for båtførerprøven (kan endre seg). Praktisk prøve: 1.200 for deltakere på kurset.

Påmeldingen på kurset er bindende, men dersom det ikke blir tilstrekkelig antall deltakere, kan kurset likevel avlyses. 10% av kursavgiften må betales ved påmelding. Resterende 50% forfaller ved bekreftelse av kurset, senest 30 dager før kursstart. Ved nok deltakere påmeldt sendes beskjed til deltakerne for endelig bekreftelse.

For påmeldte deltagere til våre utenlandskurs gjelder følgende ved avbestilling: – Før kurset er bekreftet (så fort det er nok deltagere) refunderes innbetalt depositum – 10% av påmeldingsavgiften. – Etter at kurset er bekreftet vil intet beløp refunderes da båten nå er booket, med mindre en annen deltaker på venteliste overtar plassen.

Dersom du ønsker å melde din interesse, men ikke registrere deg på kurs, bruk gjerne kontaktskjema

* (ikke tilgjengelig på alle kurs)